0622_bryllup_ragnhildogeirik-203.jpg

Evige øyeblikk

 

I løpet av en dag er det et hav av øyeblikk å oppdage og ta vare på, både små og store. Øyeblikkene du får dele sammen med de som betyr mest. Som fotograf ønsker jeg å dokumentere deres viktigste øyeblikk, det personlige, ekte og unike. Det som skjer her og nå. Jeg lar minnene deres leve evig gjennom bilder.

 
 
0710_familie_tiljaogaksel_web-20.jpg
 
 
Jeg tror på mennesker og historiene de bærer med seg. Kjærlighetshistorier og historier fra livet og hverdagene.
 
 
0622_bryllup_ragnhildogeirik_web-12.jpg
mia_web-3 kopi.jpg
2303_bryllup_marenoghenrik-404.jpg
thfoto-310.jpg
0710_familie_tiljaogaksel_web-12.jpg
tonjehodne_gravidfoto_kristinaogfredrik-7.jpg
tonjehodne-ettårsfotografering-torjus-20.jpg
 
 

Kjære brudepar

Det er deres dag, og jeg vil være tilstede for å dokumentere deres kjærlighetshistorie. Tenk på alt som ligger mellom linjene, mellom de selvfølgelige hendelsene gjennom bryllupsdagen. Gledestårer, kjærlige blikk, det som ikke gikk helt etter planen, rungende latrer og skjulte øyeblikk. Alle øyeblikkene og detaljene som gir dagen personlighet, som gjenspeiler deres personlighet - sammen som ett. Jeg forteller deres kjærlighetshistorie på ekte vis, akkurat slik den er, med alt den er verdt.

 
 
2303_bryllup_marenoghenrik-408.jpg
 
 

Hvem er fotografen?

Jeg er Tonje, og jeg elsker å utforske verden gjennom et kamera. Med kameraet i hendene er jeg stadig på jakt etter øyeblikk og en historie å fortelle. Fotografi lar meg på en helt unik måte være nysgjerrig på omgivelsene mine. Det gir meg nye perspektiver og muligheten til å forevige øyeblikk som betyr noe. Det gir meg muligheten til å møte mennesker, bli kjent og ta del i andres historier. Å få lov til å komme inn i andres hjem for å dokumentere magien mellom nybakte foreldre og verdensborgere, se hvordan barn utforsker og leker seg i naturen, føle på kjærligheten mellom to mennesker som velger hverandre for resten av livet. Å få komme tett på viktige øyeblikk i andres liv, det er for meg en gave. Jeg er takknemlig at jeg på grunn av dere har muligheten til å drive med fotografi.

 
tonje-5.jpg
 
 
 
 

La oss fortelle en historie sammen

 

Det sies at livet er som en bok. Full av historier som er verdt å fortelle. Nye ord, avsnitt, sider og kapitler blir til mens vi går. La oss fortelle din, eller deres, historie gjennom bilder. Forlovelse, bryllup, et barn som vokser i magen, nyfødt, familie, barn eller annet. Sammen kan vi forevige kapitler i deres liv som er viktige å ta vare på og fortelle videre. Ta kontakt for en uforpliktende prat, så finner vi sammen løsninger som passer for dere.

fotoprints-5.jpg